Hotel de Paasberg

Adres: Arnhemseweg 20, 6711 HA Ede    Telefoon: +31 (0) 318-651020

Hotel De Paasberg Ede – Gelderland

Overnacht in stijl in Hotel De Paasberg

Ontdek De Veluwe en het centrum van Ede of rijd naar de gezellige stad Arnhem. Voor een heerlijk weekend weg of een zakelijke bijeenkomst is De Paasberg de ideale locatie. De 74 kamers en onze gezellige lounge bieden u ontspanning en comfort. Houdt u van lekker dineren? U bent van harte welkom in ons restaurant Cha House.

Hotel De Paasberg: chique met rock and roll

In het hele hotel is draadloos internet aanwezig. Het restaurant is een mix van nuchter Nederlands design en ‘Rock and Roll’. Het interieur is afgestemd op de grote muziekhelden en filmsterren uit de Sixties. Comfort met flair. U kunt ontspannen bij de open haard, een potje pool spelen of de bar opzoeken. De kamers zijn er in diverse grootten en voorzien van luxe boxspringmatrassen. U komt tenslotte voor een heerlijke overnachting. Klik hier om de kamers te zien.

Ideaal familiehotel

De natuur om de hoek en de steden in de buurt maken De Paasberg zeer geschikt als familiehotel. De bar, het poolbiljart en onze lounge bieden de ruimte voor ontspanning. Ons hotel is kindvriendelijk.

Fietsarrangement de Paasberg

Ga toch fietsen! Het landschap van het Nationale Park de Hoge Veluwe ervaart u het beste op de fiets. Bij hotel De Paasberg in Ede kunt u deze eenvoudig huren. Tip: boek meteen uw fietsarrangement. U kunt kiezen uit een 1-daags en een 2-daags fietsarrangement. Inclusief de huur van elektrische fietsen; toeren was nog nooit zo makkelijk.

Vergaderen in De Paasberg

U komt naar Ede om zakenrelaties te bezoeken? U zoekt een locatie voor een vergadering? Hotel De Paasberg is makkelijk bereikbaar. Binnen 30 minuten met de auto bent u in Arnhem en op 5 minuten lopen ligt het treinstation van Ede. Bovendien heeft Hotel De Paasberg alles in huis voor uw workshop, bijeenkomst, receptie of congres. Indien u wenst, verzorgt Hotel De Paasberg deze geheel op maat. Of u boekt een van de vergaderarrangementen.

Optimaal bereikbaar

De snelweg A12 ligt op nog geen 4 kilometer afstand van De Paasberg. Direct voor ons hotel is een beperkt aantal gratis parkeerplekken beschikbaar. Parkeerruimte is altijd beschikbaar in de parkeergarage van Q-park. De parkeergarage ligt op slechts 2 minuten lopen. Parkeren bij Q-park kost € 10,- per 24 uur. De bereikbaarheid van het hotel per openbaar vervoer is eenvoudig: vanaf treinstation Ede Centrum wandelt u in 5 minuten naar De Paasberg.

Herdenking Operatie Market Garden

In september vindt in Ede de jaarlijkse herdenking plaats van de beroemde slag om Arnhem tijdens de Tweede Wereldoorlog. De geallieerden voerden operatie Market Garden uit, waarbij soldaten landden bij Ede. Bij de herdenking worden de Airborne luchtlandingen symbolisch nagedaan. De parachutisten geven u een idee hoe de lucht er zo’n 65 jaren geleden uitzag.