Hotel de Paasberg

Adres: Arnhemseweg 20, 6711 HA Ede    Telefoon: +31 (0) 318-651020

Vergaderen en Events

Vergaderen en dineren in De Paasberg

Vergaderen en genieten van asian fine food? Dat kan alleen in De Paasberg. Cha House Restaurant en Lounge is ons recent vernieuwde restaurant. Onze keuken is een moderne fusie van de mooiste Aziatische keukens. Neem in alle rust uw zaken nog eens door tijdens een diner of lunch. Een ideaal moment om presentaties, vergaderingen of een nieuwe samenwerking te bekrachtigen. U hoeft niet verschillende locaties te combineren; boek uw vergadering en diner bij De Paasberg. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vergaderen-in-de-Paasberg-2

Voordelige vergaderarrangementen

U kunt kiezen uit verschillende vergaderarrangementen. Een vergadering of een bijeenkomst hoeft niet kostbaar te zijn. Kijk naar de gunstige tarieven van onze vergaderarrangementen. Een scherpe prijs, draadloos internet en professionele beamers geven u de kans om perfecte bijeenkomsten te houden. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met de medewerkers van Hotel De Paasberg, om uw wensen te bespreken. Heeft u al een idee voor uw vergadering of presentatie, neem contact met ons op.

Bereikbaarheid

De Paasberg in Ede is makkelijk bereikbaar. De snelweg A12 ligt op nog geen 4 kilometer afstand. Direct voor De Paasberg is een beperkt aantal gratis parkeerplekken beschikbaar. Parkeerruimte is altijd beschikbaar in de parkeergarage van Q-park. Parkeren in Q-park kost € 10,- per 24 uur. De parkeergarage ligt op slechts 2 minuten loopafstand. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eenvoudig: vanaf treinstation Ede Centrum wandelt u in 5 minuten naar De Paasberg.

Vergaderen en ontspannen

De hele dag vergaderen of een training houden kan vermoeiend zijn. We geven een paar tips om de dag te onderbreken. Gun uw gasten en uzelf een pauze waarna iedereen er weer fris tegen aan kan.

  • Combineer uw vergadering met een fietstocht door de natuur van de Hoge Veluwe.
  • Bezoek het beroemde Kröller-Müller Museum en sluit de dag af met een stijlvol diner in restaurant Cha House.
  • Geef een swingend themafeest in combinatie met de bar.

Voor een volledig overzicht van alle mogelijkheden kunt u onze brochure als PDF-bestand downloaden.