Hotel de Paasberg

Adres: Arnhemseweg 20, 6711 HA Ede    Telefoon: +31 (0) 318-651020

Zalen

Zalen: flexibiliteit voor al uw bijeenkomsten

Hotel- Restaurant de Paasberg beschikt over vier ruime vergaderzalen. Onafhankelijk van de grootte van het gezelschap en aard van de bijeenkomst, maken wij uw verwachtingen waar. Deze zalen hebben een zeer positieve uitwerking op uw bijeenkomst.

Het tapijt van de vergaderzalen is geïnspireerd op grote beroemdheden en iconen van ons land. Zo vindt u zowel koningin Beatrix als Vincent van Gogh aan de voeten van uw gezelschap. Verder is het interieur van de vergaderzalen stijlvol maar rustig, zodat uw bijeenkomst de minste afleiding geniet. Alle zalen beschikken over draadloos internet en audiovisuele middelen op aanvraag.

Hotel-Restaurant de Paasberg beschikt over vier vergaderzalen. De zalen één en twee zijn samen te voegen tot één grote zaal. Dit biedt de mogelijkheid voor grote partijen of teambuilding activiteiten.

Indelingen en capaciteit

vergader_opstel

Onze zalen hebben verschillende afmetingen en capaciteiten bij verschillende opstellingen. De verschillende opstellingen zijn mogelijk in elke zaal die wij aanbieden. Klik op de afbeelding om onze zalenindelingen uit te vergroten.

Een andere opstelling betekent natuurlijk wel een andere maximum capaciteit voor u en uw gasten. Voor elk van onze vier vergaderzalen hebben wij de capaciteiten met de verschillende opstellingen voor u op een rijtje gezet, zodat u weet welke zaal voor u het meest geschikt is.

Zaal Capaciteit

ZaalOppervlakteTheaterCabaretU-vormCarréBoardroom
170 m24020161612
280 m26030252216
370 m24020161612
4110 m211060302620

Ook bieden we u verschillende arrangementen aan. Wanneer u contact met ons opneemt, verzorgen wij graag een offerte op maat voor u.

Van een gala, feest, inspirerende kick-off, training, een presentatie, vergadering of conferentie; Hotel-Restaurant de Paasberg biedt de juiste ambiance!